Eşme’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Eşme’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen kutlama programına ilçe protokolü katılım sağladı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Eşme’de düzenlenen programlarla coşku içerisinde kutlandı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı gün kapsamında gerçekleştirilen kutlama programına Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Zeki Işık, Eşme Kaymakamımız Sayın Mustafa Görmüş ve ilçe protokol üyeleri katılım sağladı.
Programda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayram sevinci ve heyecanı ön plana çıkarken, milli egemenliğimizin önemine bir kez daha vurgu yapıldı. Çocukların sergilediği gösteriler ve etkinlikler, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.
Birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği bu özel günde, çocuklarımızın bayram coşkusuna ortak olunarak, geleceğe dair umut ve inanç bir kez daha pekiştirildi.
Eşme Belediyesi olarak, başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice bayramlar diliyoruz.
